SOCIAL
Trenul modernizat Chișinău-Odesa a fost lansat! Ce surprize îi aşteaptă pe călători

Începînd de astăzi, 30 martie, pasagerii vor putea călători în Ucraina în condiții de confort sporit, informează Noi.md.
În urma negocierilor dintre administrațiile feroviare din Republica Moldova și Ucraina, cu participarea misiunii EUBAM, oficialii au dispus schimbarea garniturii vechi care circula pe cursa Chișinău – Odesa cu un tren de tip modernizat D1M, ceea ce permite reducerea timpului de circulație cu 26 minute pentru tur și, respectiv, 39 minute pentru retur.
Această schimbare vine şi cu surprize pentru călători. Mai exact, pe parcursul zilei de astăzi, aceştia vor putea procura tichetele de călătorie pentru cursa Chișinău – Odesa cu 33 % mai puțin decît în zilele obișnuite.
Astfel, călătorii vor putea ajunge la Odesa achitînd doar 102 lei pentru un bilet de clasa a III-a, 110 lei pentru clasa a II-a și, respectiv, 118 lei pentru clasa I de confort.

De menţionat că trenul de pe cursa Chișinău – Odesa va circula în zilele de vineri, sîmbătă și duminică, cu pornire la ora 06:57 din Gara Chișinău. Prețul biletelor variază în funcție de clasă, de la 151 lei și pînă la 167 lei.

sursa:noi.md

Autor

Patriotism

Portal analitic-informational

Articole asemanatoare