EXTERNE
Se închide unicul post TV unionist!

Despre încheierea difuzării postului de televiziune unionist 10TV a comunicat prezentatoarea ştirilor Alina Panico.

Astăzi, 23 mai, va fi difuzat ultimul buletin de ştiri la postul de televiziune unionist 10TV. Începînd cu data de 24 mai acesta își suspendă activitățile pe o perioadă nedeterminată de timp.

“Canalul 10tv.md își suspendă activitatea! După doi ani de activitate neîntreruptă în numele cauzei comune a unirii, singurul canal de televiziune unionist din țară nu mai poate funcționa și își închide uşile, pe 23 mai”, a spus Alina Panico, prezentatoarea de știri.

Mai departe prezentatoarea a explicat motivul acestei decizii. Aceasta s-a dovedit a fi destul de prozaică. După eșecul Marșului Unioniștilor de la Chișinău, canalului TV i-a fost suspendată sponsorizarea.

„Din cauza lipsei acute de fonduri necesare pentru existența canalului, nu mai putem continua difuzarea. Rămîneţi cu amintirile despre unicul canal TV unionist din țară”, a scris jurnalista pe pagina sa de pe Facebook.

Canalul de televiziune unionist sută la sută, 10 TV, a fost lansat în septembrie 2016, în parteneriat cu ziarul „TIMPUL” și ONG-ul „Acțiunea-2012”. Proprietarii postului de televiziune nu mai cred în promovarea cu succes a ideii de unire a unionismului în Moldova și au decis să nu cheltuiască mai mult bani în zadar.

Redacția Patriotism.md se alătură majorității Telespectatorilor Moldoveni în nevoia de a opri finanțarea tuturor incompetenților și mafioților din banii poporului Romъn doar pentru motivul că promovează iluzia unionismului.

Sperăm că banii cheltuți pentru întreținerea unionismului să se îndrepte spre alte sfere geopolitice cum ar fi Imaginea României peste Hotare.

Sursa: https://noi.md

Autor

Patriotism

Portal analitic-informational

Articole asemanatoare