Oastea Moldovei & Eco Progress Associations și-a anunțat recent lansarea organizației pe rețelele de socializare.

Asociația Obștească „Oastea Moldovei” este o organizație nonguvernamentală, apolitică, nonprofit constituită de un grup de tineri în vederea promovării patriotismului moldovenesc, a brandului de țară, activismului civic și a activităților ecologice.

Anunțul și mesajul asociației obștești în vederea lansării sale:

„Noi suntem un grup de tineri ce am format o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit intitulată “Oastea Moldovei & Eco Progress Associations”.
Scopul Organizației noastre este de a promova în rîndurile cetățenilor Republicii Moldova spiritul patriotismului,a mîndriei ,respectului și dragostei față de țară,cunoașterea trecutului nostru istoric glorios,activismul civic și ecologic.
În acest context vom realiza o serie de proiecte interesante și utile cu impact social atît în vederea cunoașterii trecutului nostru istoric,a patriotismului, cît și pentru dezvoltarea spiritului de activism și implicare în rîndul tinerilor și cetățenilor Republicii Moldova.
În parteneriat cu “Eco Progress Association” vom realiza și implimenta o serie de proiecte și activități ecologice pentru a contribui la dezvoltarea structurii forestiere și a aspectului ecologic ale Orașelor din Republica Moldova.
Informația despre proiecte va fi plasată în format individual cu referire la eveniment pe pagina noastră oficială de facebook “Oastea Moldovei”.
Vă îndemnăm să dați un like paginii și să vă alăturați.
Dacă ești tînăr,activ și îți pasă de soarta acestui stat,dacă vrei să cunoști mai bine trecutul nostru istoric și să contribui la crearea unui viitor, te îndemnăm să te alături în calitate de membru sau voluntar.Doar împreună putem schimba ceva pentru această țară,pentru localitățile noastre,petru fiecare din noi.
Doar împreună, fiecare, prin lucruri mici putem face lucruri mari.
Vă mulțumim pentru atenție!”

Autor

Patriotism

Portal analitic-informational

Articole asemanatoare