EDITORIAL
Important! Cenzura interviului ambasadorului SUA în R. Moldova!

Pe data de 26 august, pe situl official al trm.md a fost publicat interviul Exclusiv al ambasadorului SUA în Moldova James Pettit.

În interviu, domnul ambasador a felicitat Republica Moldova cu ocazia zilei independenţei, şi sa exprimat cu optimism şi cu respect faţă de statalitatea, istoria şi viitorul Moldovei.

Un citat important a  fost salvat de noi.

Ambasadorul S.U.A. din Moldova:

„Moldova nu este România, Moldova are propria sa istorie şi propriile sale provocări….”……..este important să nu-ţi pierzi încrederea, să aiba încredere în ei însăşi ca moldoveni şi să se recunoască pe ei însăşi ca moldoveni, ca o naţionalitate aparte şi o ţară aparte pentru a face acest loc mai bun.” a concis ambasadorul SUA in Moldova.

Acest citat urma  să îl  publicăm într-un articol pe această tema de ziua independenţei . Pe 27 August interviul a fost şters de pe situl trm.md unde a ramas doar linckul.

http://trm.md/ro/cronica-independentei-republicii-moldova/un-sfert-de-secol-de-independenta-interviu-cu-ambasadorul-sua-in-republica-moldova/

Linckul ramas

Din păcate nu am salvat interviul în totalitate .  Suntem însa foarte indignaţi si uimiţi de comportamentul redacţiei trm.md. Este evindent că acest interviu nu a fost văzut cu bine de redacţie şi a  fost şters.

Este evident că contra independeţei R.Moldova lucrează forţe din exterior care după cît vedem noi controlează editorialul TRM. Speram ca moldovenii sa nu lase uitarii aşa exemple de cenzură şi să rezistee propagandei actuale a TRM.

Alte portaluri de ştiri însă au publicat în integritate tot interviul pe care îl puteţi vedea de exemplu pe:

Ambasadorul SUA la Chișinău: Moldova nu este România, Moldova își are propria sa istorie

Cu regret redacţia patriotism.md

 

Autor

Patriotism

Portal analitic-informational

Articole asemanatoare