EXTERNE
Bere artizanală „Moldova” în Mexic
Emil Andronic ar fi devenit economist în Republica Moldova, dar a plecat din Chișinău și, în 2007, viața l-a adus în Mexic.

În Mexic, Emil și-a deschis o microberărie în apropiere de Ciudad de México și i-a pus numele Moldova, informează Universitatea de Bere.

Ideea i-a venit spontan, fără planuri și vise mărețe. E gurmand, apreciază vinul și berea de calitate și, pentru că-i place să încerce lucruri noi, a decis să facă bere artizanală.

De ce Cerveceria Moldova?

A ales numele acesta ca să mai caute și mexicanii pe Google despre țara lui și să nu-l mai întrebe mirați „Unde e asta?” când le spune de unde a venit.

Berea lui Emil a fost primită bine, are comenzi constante și o distribuie la mai multe baruri și magazine. Mexicanii o consideră o băutură premium, ceva exotic pe piața locală. Actualmente, are în portofoliu Pale Ale, Brown Ale, Amber Ale și Porter, dar are de gând să scoată și Red Ale și Porter cu Cafea.

Ce înseamnă etichetele de pe sticlele de Cerveceria Moldova?

Emil vrea să combine caracterul fierbinte al rromilor cu berea artizanală de calitate. În viziunea lui, fiecare imagine dă personalitate sticlei și contribuie la experiența plăcută a unui client care se bucură de una dintre berile sale.

Emil consideră că e foarte important să faci o bere bună și să faci asta în mod constant. Berea de calitate vorbește de la sine. De asemenea, trebuie să-ți cunoști produsul și să te asiguri că și cei care ți-l vând (baruri, magazine etc.) îl știu și pot să vorbească despre el. Ei vor fi cheia succesului.

sursa: http://diez.md/2015/06/18/foto-emil-andronic-moldoveanul-care-face-bere-artizanala-moldova-in-mexic/

Autor

Patriotism

Portal analitic-informational

Articole asemanatoare