POLITIC
Сoaliția de guvernare a refuzat să organizeze audieri cu privire la acțiunile unioniştilor

Deputații din majoritatea parlamentară au refuzat să organizeze audieri cu participarea Procurorului General, șefului SIS și Ministerului Afacerilor Interne cu privire la acțiunile unioniştilor.
„Am cerut o audiere săptămâna trecută. Unioniştii şi-au amplasat corturile prin tot orașul, inclusiv în apropierea instituțiilor de învățământ și să promovează cu ajutorul materialor informative ideea unirii cu Romînia și distrugerea statului moldovenesc în rândurile minorilor. De asemenea, acești tineri au plasat pe site-ul lor bannerele instituțiilor de stat (Universitatea Tehnică a Moldovei, Compania Teleradio Moldovara şi altele), în calitate de parteneri. La rândul său, conducerea acestor instituții a declarat că acest lucru a fost făcut fără consimțământul lor. Cerem, de a organiza o audiere cu participarea Procurorului General, șefului SIS și Ministerului de Interne „, – a declarat deputatul PSRM, Grigore Novac.
Deputații din majoritatea parlamentară nu au sprijinit inițiativă deputatului Grigore Novac.
Este de menţionat, că necătînd la faptul, că iniţial
deputații au votat pentru includerea inițiativei în ordinea de zi, la ultima şedinţă a parlamentului aceştea deja au votat pentru excluderea ei.

Autor

Patriotism

Portal analitic-informational

Articole asemanatoare